Ruime handelswoning met 4 slpks en commerciële ruimte op 806 m² te OLV Olen !

EUR 378.000

Gerheiden 50, 2250 Olen

Deze ruim ingedeelde handelswoning is centraal gelegen te OLV Olen, op fietsafstand van het station, openbaar vervoer, scholen, winkels, het Shoppingpark, ..., en met vlotte verbinding naar Geel, Herentals, Westerlo, Kasterlee en de E313 autosnelweg.

U betreedt de woning via een inkomhal dewelke toegang biedt tot enerzijds de woonkamer en anderzijds de eetkamer met open keuken. Achteraan de woning bevindt er zich nog een extra ruimte die gebruikt kan worden als zithoek, aparte eethoek, bureel, ... of als speelkamer voor de kinderen. Aansluitend bevindt er zich nog een eenvoudige veranda. Verder is er een toilet.

Op de verdieping geeft de nachthal toegang tot 4 ruime slaapkamers en een te renoveren badkamer. Hierboven is er een kleine bergzolder.

Naast de woning is er een commerciële ruimte (+/- 100 m²) die gebruikt kan worden voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit (vrij beroep, kapsalon, ...). Het is ook mogelijk om deze ruimte te benutten als kangoeroewoning, of om de woning verder uit te breiden, waardoor u een bruto bewoonbare oppervlakte van +/- 320 m² ter beschikking heeft. Bovendien bevindt er zich hierboven nog een ruime zolder die ook nog tal van uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Koele berging vindt u in de kelder.

In 2013 werd de woning voorzien van centrale verwarming op aardgas, het buitenschrijnwerk (voorzien van rolluiken) dateert van 2003. Verder werden er de afgelopen 15 jaar enkele vloeren vernieuwd, werden de dakgoten en regenpijpen vervangen en werd de sectionale poort van de garage vervangen.

Naast het pand bevindt er zich een garage. Voor het pand kunnen een aantal wagens geparkeerd worden. In de tuin is er tevens een ruime garage (6m br x 6m dp) aanwezig. De hoogte bedraagt 2m80 vooraan en 2m25 achteraan, en de poort is 2m60 hoog x 2m80 breed.

Het tweede deel van de tuin (achter de oprit naar de garage) is een bouwgrond en maakt geen deel uit van dit aanbod.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website vlaanderen.be.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 378.000
Staat
Te renoveren

Terrein

Perceel opp.
806,00 m²
Tuin
Ja

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
320,00 m²
Zolder
65,00 m²
Kelder
14,00 m²
Garage
30,00 m²
Keuken
31,00 m²
Slaapkamers
4
Slaapkamer 1
16,00 m²
Slaapkamer 2
16,00 m²
Slaapkamer 3
15,00 m²
Slaapkamer 4
15,00 m²
Badkamers
1
Toiletten
2
Woonkamer
46,00 m²

Comfort

Parking
Ja
Garage
2

Energie

EPC
566 kWh/m²
Beglazing
Dubbele beglazing
Verwarming
CV-ketel
Aardgas
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Stef Wouters

Uw expert

Stef Wouters

‭+32 491 344 932‬

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden